On olemassa maailmassa juttuja joista tykkään. Ja on paljon asioita joista en tykkää. Mutta  tässä on pikkasen tarinaa asioista joista tykkään.

OK, tässäpä niitä tulee sitten. Eli tykkään jalkapallosta, erityisesti silloin kun olen voittajien puolella. Se on muuten harvinaista, sekä kentällä, että katsomossa. Sitten tykkään laskettelusta. Ja hiihtämisestä. En kyllä ymmärrä ihmisiä jotka lähtee hiihtokeskukseen ja eivätkä hiihdä tai laskettele siellä. Suorastaan halveksin niitä jotka menevät vain ryyppäämään ja paneskelemaan tunturikeskuksiin. Asia varmaan tuli selväksi, ja kaikki vastoin käyttäyvät muuttavat tapansa. Kyllä niitä röörejä voi hoonailla kaupungissaki.

Sitten tykkään aamupuurosta mustikkasopalla. Pyrin aamun ensimmäiseksi ateriaksi joka päivä syömään kaks NättiJussi-ruisleipää juustolla ja kinkulla sekä kurkunpaloilla. Tykkään siis rutiineista, eli tehä asiat aina samalla tavalla.

Ja  todellakin rutiineista. Miksi asioita pitäis ruveta muuttamaan jos jokin toimii.

Ja sitten tykkään puuhailla tämän talon kanssa. On se kyllä niin, että kun siniset työhousut laittaa jalkaan ja ottaa jonkun DeWaltin työkalun käyttöön ja siitä kuuluu kova ääni tulee siitä niin mahottoman miehekäs olo. Enpä kyllä enää ihmettele yhtään miksi niin monet miehet on rakennusalalla. Eivät muuten ko itseään niin miehekkäiski vaan sitä omaan miehekkyyttään on koittetava lisätä timpurin hommilla. En siis moiti timpureita, ihan tärkeitä hommia tekevät.

Ja mielummin asun kahen suosikkityttöni kanssa ko kahen pojan kanssa.

Tässäpä näitä. Lisääkin olis, mutta ko tämä teksti on jo kerran kaonnu johonki, nyt äkkiä tallentamaan tämä.