Se alkaa sitten olla heinäkuu jo kääntyneenä kolmannelle neljännekselle ja pitäs alkaa tekemään meänkin perheen joka kesäistä kesälomatkaa. Joka kesäinen joo, viime kesänä sitä ei tehty kun tätä mökkiä nikkaroitiin aivan hullupäisenä lepopäivää pitämättä.

Joo, huomenna iltpäivällä tai sitten ylihuomenna aamulla kukonlaulun aikaan herätellään ittemme ja sen jälkeen pitäs tuo leijona saaha herättyä kanssa, jotta päästäs huristelemaan sillä tuonne syvään etelään jossa puuvilla kasvaa ja blues soi. Tosiaan, matkaa olis meikäläisellä tätä pesuetta kuljetettava aikamoisen paljon, reilu 600km. Onhan siinä matkaa, mutta kun välineet on kunnossa ei siitä tule ongelmaa. Ruukaan ajaa sen yhellä pysäyksellä. Voisin kyllä ajaa suoralla ajolla ilman pysähdyksiä täältä ihan perille asti, mutta kun on tuota toista sukupuolta ja -polvea kyytissä niin täytyy sen verran pysähtyä, että saavat jätskit ostaa. Nyt lisä pysäyksen tuo meän pikkuystävä, elikkäs koira, mikä täytyy jättää tuohon parinsaan kilometrin päähän kun ei sitä viitti ajeluttaa pitkin maata.

No niin, liirumlaarumit sikseen. Tykkään ajaa pitkää matkaa kun auto on mukava. On niinkö ehoton vaatimus nyt ja tulevaisuudessa, ettei kaasulla tarvi koko ajan pitää jalkaa vaaan autoon voi ohjelmoida nopeuden jota pitäis edetä. Ja sama homma lämpötilan kanssa. Minusta on kyllä aika höhlää nykyaikana säätää lämpötilaa matkan edetessä käsin. Laittaa vaan semmosen mukavan asteluvun näyttöön ja ajaminen jää minulle, muu on mietitty. Eipä ihme, että näitä kärryjä takseinakin on ainakin ollut aikmoinen läjä. Ja eikä ole lainkaan niin tylsiä autoja kuin T:llä alkavat japanilaiset kärryt, mitenkään niitä moittimatta, vaikka huonompia ovatkin. ;) Mukavaa, mukavaa. Semmosta se välillä on. Täytyy vaan toivoa, että tyttö jaksaa kattoa erilaisia filmejä takapenkillä jolloin matkan eteneminen on kohtuullisen vaivatonta.

No matkaa odotellessa. Toiset käy Thaimaassa, toiset Lontoossa, me kierretään Suomea kun polttoaineen hinta on niin vakaalla ja varmalla pohjalla.Jippii!!!