No niin se on sitten taas paluu arkeen kuukauden kestäneen urheilun ystävän juhlaviikkojen jälkeen. Ei oikein naurata. Ja varsinkaan kun tulos sitten oli mitä oli finaalipeleissä ja kisoissa muutenkin.

Eilinen ihan kelvollinen finaalipeli on valitettavasti jäänyt ihan täysin paitsioon ZZ:n jatkoajan pääpukkauksen varjoon. Se oli hyvä pukkaus ja hyvä oli keskityskin laidalta siihen tilanteeseen. Mutta olihan siinä kyllä Buffonilla oikein hyvä torjuntakin siihen tilanteeseen.Erittäin hyvä suorastaan, reaktiotorjunta parhaasta päästä. Siitä maali, niin mietteet olis ollu paremmat aikas monella ja useammalla kuin nyt. Se olis vieny Les Bluesin maalin johtoon ja siitä Azzurri ei olis enää noussu.

Buffon ja Azzurrin puolustus oli kyllä kieltämättä varsin räväkkää luokkaa koko lopputurnajaisten ajan. Yksikään vastujajoukkueen pelaaja ei saanu verkkoa heilumaan Buffonin takana yhen ensimmäistä kertaa. Se alkusarjan USA:ta vastaan tehty maalihan meni omista sisään ja eilinen ZZ:n rankkari ei saanu verkkoa heilumaan kuten kaikki tietää.

Mutta sitten siihen Le Magicienin kentältä poistoon kommentteja tulee tässä. Luis Figo teki kisoissa samanlaisen tempun ja siitä varoituksen, niin miksi Le Magicien sai siitä kentältä poiston? Häh. Ja onko oikeutetumpaa tökkiä, repiä paiasta, vittuilla, provosoia, vetää koko suku lokaan ja kaikkea muuta mukavaa tehä noin 110 minuutin ajan kuin tökätä vastustajaa otsikkoon? Häh? En puolusta pätkääkään päällä päkkäämistä mutta näissä tilanteissa täytyy osata nähä homman taustat. Ja ragazzi Materazzihan on tunnettu rasistista ajatuksistaan kanssa- ja vastapelaajiaan kohtaan. Kyllä tässä Le Magicienin tapauksessa olisi pitäny olla pelisilmää oikeudenjakajallakin sen verran, että tietää olevan viimeinen peli Le Magicienilla ja antaan vain keltainen kortti.

Ja kaikki tämä siitä vuodatus ja Les Bluesin tukeminen johtuu siitä, että mulla on ranskalainen auto, joten minun on oltavakin Ranskan kannattaja. Ja taloudessamme on jopa kaksi ranskalaista autoa.