Tjjoh, on taas kuukausi vierähtäny siitä ko viimeksi tänne kirjailin ja paljon tapahtunu taas sen jälkeen.

Kesä alkaa kääntyä lopuilleen ja suosikkiurheilulajini jalkapallo alkaa myös kääntyä sarjoissa siihen vaiheeseen jolloin aletaan hakea ratkaisuja sijoitusten suhteen. Suomen Veikkausliiga ei niin hirveästi kiinnosta, mutta Ykkönen sitäkin enempi. Kävin kattomassa viime sunnuntaina suosikkijoukkueen peliä Tampereen kakkosjoukkuetta vastaan. Olihan se kyllä kevyen luokan vastustaja täytyy myöntää. Ehkä PP:n TUL taustalla heikkoon esitykseen oli jonkun verran sanomista. Eikös vaan. No, joka tapauksessa RoPSi oli merkittävästi parempi ja muutamia hyviä yksilöitä nousi esille, mutta niistä sitten myöhemmin jos antavat jatkossa aihetta glooriaan vaikean kauden jälkeen.

Kävin viime viikon torstaina kattomassa 20 vuotta sitten pelatun Kemin Palloseura-Rovaniemen Palloseura Suomen Cup finaalin uusintaa. Samoilla pelaajilla. Ennakkoon odotin toista, mutta lopulta tulos oli sitten toista. Katsomossa oli kansaa aivan hurjasti ja tunnelma semmonen leppoisa. Mikä mielenkiintosinta, kertaa ei kentälle huuettu mittään ilkeämielistä- ei tuomarille, eikä vastustajillekaan. Aika erikoista. Mutta kyllähän täytyy sanoa huipulla joskus urheilleen olevan tulevaisuudessakin hyvä kuntoinen. Nimittäin ei ollu kovinkaan moni 20 vuodessa keränny kiloja. Osa oli jopa erittäinkin hyvässä kunnossa.  Pointsit siitä.

Ja sitten eilen oli Rovaniemen jalkapallopuulaakin puolivälierät. Tiukan väännön jälkeen päästiin jatkoon välieriin ens maanantaiksi. Ensi maanantaina on kyllä järjen riemuvoitto ollu aikatauluja tehessä, nimittäin ensin on kello 19 välierä ja heti perään kello 20 pronssiottelu tai finaali. Aivan järjetöntä. Mie en oikein ole keksiny mikä siinä on ideana. Mutta jos joku keksii, niin voipi kertoa sen ihan vapaasti.